Wie zijn wij?

Podotherapie Stad & Ommeland is een moderne praktijk voor podotherapie gevestigd op 2 locaties; locatie Martini Ziekenhuis te Groningen en locatie Gezondheidsplein Molenberg te Delfzijl. Per 18 september 2023 openen we de deuren van onze nieuwe (hoofd)locatie in Groningen aan de Eikenlaan. Ons team bestaat uit 2 podotherapeuten die ondersteund worden door 3 secretaresses en een praktijkondersteuner. Onze podotherapeuten zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP) en bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP).

We hebben sinds begin van 2019 onze deuren geopend in het Gezondheidsplein Molenberg, het voormalige postkantoor. U kunt ons vinden op de eerste verdieping. Er is een lift achterin het gebouw aanwezig. Bent u slecht ter been en heeft u hulp nodig om bij ons te komen, dan kunt u een van de gastdames bij binnenkomst aanspreken.

In Groningen zitten we al jaren in het Martini Ziekenhuis. U kunt ons het beste bereiken via ingang West, dat is de ingang naast de parkeergarage. Bij binnenkomst kunt u rechtdoor lopen en de bordjes podotherapie volgen.