Slippers

Therapeutische zool en slipper in één!

Samen met FITS hebben wij dé oplossing om altijd en overal uw zooltherapie voort te zetten. FITS zijn namelijk volledig op maat gemaakte podotherapeutische sandalen of teenslippers. Uw 3d aangemeten voetbed, met therapeutische ondersteuning,wordt 1 op 1 verwerkt in uw slipper of sandaal!

Naast dé zomerse oplossing is FITS ook een geweldige oplossing als in-huis sandaal voor in de winter!

 

Uw eigen FITS?

Voor het aanmeten van FITS sandalen of teenslippers kunt u terecht bij onze podotherapie praktijken in Groningen en Delfzijl. FITS werkt enkel met erkende voetspecialisten. Wij zorgen ervoor dat uw 3d aangemeten voetbed 1 op 1 verwerkt wordt in een slipper, sandaal of huisschoen. Door middel van diverse aanmeettechnieken wordt uw FITS speciaal voor u gemaakt!

 

Kosten

De kosten van uw slipper of sandaal bestaat uit 3 onderdelen;

het consult voor het aanmeten: €24,50

de podotherapeutische inlegzool: €150,50

het meerwerk voor de slipper of sandaal: €84,00.

Het consult en de zolen worden net als anders mogelijk vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Het meerwerk van van de slipper wordt waarschijnlijk niet vergoed.

 

Modellen

FITS beschikt over een uitgebreid assortiment modellen voor zowel dames als heren. Ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren en modellen, u kunt uw FITS dus het hele jaar door dragen! In de lente en in de zomer lekker buiten, en in de herfst en winter thuis als in-huis sandaal. Wilt u meer informatie over het aanmeten, neem dan contact op met onze praktijk en maak een afspraak.

Wilt u meer informatie over het assortiment modellen klik dan hier FITS.